Trafikmuseet.dk

 

På ferie i Odsherred
Find sommerhuset hos: 

 


Det smukke Odsherred byder på mange andre seværdigheder og naturligvis en smuk natur. Der er således mange muligheder for en god dag, når Odsherreds Trafikmuseum skal indgå i udflugten eller ferieturen.

Søger du overnatningsmuligheder i Odsherred, kan du nemt finde et sommerhus hos Feline.

Trafikhistorie gennem mere end 100 år

Odsherreds Trafikmuseum blev hurtigt kendt – ikke blot i lokalområdet, men også i det øvrige Danmark, og gennem årene har mange foreninger med interesse for offentlig trafik og trafikhistorie arrangeret udflugter til museet.

Kom og se museets udstillinger, der bl.a. handler om færgeruterne til Orø, billettens historie og om det rullende materiel ved Odsherredsbanen, Hørve-Værslev Jernbane og Høng-Tølløse Jernbane.

Læs mere om årets udstilling her.

Mød den lokale kollektive trafiks historie på Trafikmuseet

Den lokale trafik i Odsherred fik med grundlæggelsen af Odsherreds Trafikmuseum et sted, hvor både store og små ting med relation til egnens trafikhistorie kan bevares for eftertiden.

Meget materiale blev indsamlet i de første år, men hele tiden dukker nye effekter op, så det er muligt at fortsætte med at lave skiftende udstillinger om kulturarv på skinner.

Trafikmuseet har også gode samarbejdspartnere: De lokalhistoriske foreninger, Vestsjællands Veterantog, Oplevelsescenter Nyvang m.fl.